Pjanić daleko ispred svih: Pogledajte koliko vrijede reprezentativci Bosne i Hercegovine

Prema informacijama s Transfermarkta

Pjanić daleko ispred svih: Pogledajte koliko vrijede reprezentativci Bosne i Hercegovine

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja u oktobru kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicama protiv Finske i Grčke.

Zmajevima u kvalifikacijama ne ide baš najbolje i imamo minimalne šanse da se na taj način plasiramo na Evropsko prvenstvo. No, na sreću ćemo imati šansu dana EP idemo i kroz baraž koji smo osigurali veoma dobrim izdanjem u Ligi nacija.

Selektor naše selekcije Robert Prosinečki objavio je u ponedjeljak spisak igrača na koje će računati u naredne dvije utakmice. Prosinečki je po dolasku na selektorsko mjesto poručio da BiH ima jako dobar tim i da će sigurno igrati EP.

Na spisku za mečeve protiv Finske i Grčke našlo se 25 igrača uz male promjene koje je Prosinečki napravio u odnosu na prethodne utakmice. Naravno, najzvučnija imena u našem timu su Edin Džeko i Miralem Pjanić koji su prema Transfermarktu daleko najvredniji naši igrači.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Transfermarkt je nedavno ažurirao svoje cijene igrača, a u nastavku možete pogledati koliko u ovom trenutku vrijede fudbaleri iz Bosne i Hercegovine koji su se našli na spisku Roberta Prosinečkog za naredne dvije utakmice.

1/26 Kreni

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Zove burića koji vrijedi 350k a Kovacevic vrijedi kao i Sehic,predstavljamo vam trenera Bosne i Hercegovine Zutokljunaccc Prosinecki
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi