Nova sezona nije ni počela, a Vahid Halilhodžić je već napao upravu Nantesa
Halilhodžić želi još 8 ili 9 pojačanja do početka nove sezone

Bh. stručnjak u problemima, a tek je krenuo sa pripremama

Nova sezona nije ni počela, a Vahid Halilhodžić je već napao upravu Nantesa

S. Pašalić

Vahid Halilhodžić je u oktobru prošle godine preuzeo Nantes.

Ovaj klub se tada nalazio u teškoj situaciji, ali je 67-godišnji Halilhodžić uspio svojim predanim radom dovesti klub na kraju do 12. mjesta iako mu je u pojedinim trenucima prijetilo i ispadanje iz lige.

Generalni direktor Nantesa je nedavno potvrdio da će Halilhodžić ostati na klupi ovog kluba i naredne sezone, ali pitanje je koliko dugo s obzirom da tokom zimskog prelaznog roka kritikovao čelne ljude, a to se nastavilo i sada.

Nantes je krenuo sa pripremama za novu sezonu, a samo su Dennis Appiah, Bridge Ndilu i Alban Lafont stigli kao pojačanja zbog čega Halilhodžić nije krio svoje razočarenje na press konferenciji održanoj u utorak.

"Imamo nekoliko problema s ekipom, još uvijek moramo dovesti 8 ili 9 igrača. Kako? Nadam se da će se to promijeniti. Moramo imati najmanje 26 ili 28 igrača na pripremama."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U problemima smo i ja sam zabrinut. Predložili smo upravi nekoliko igrača, ali niko nije došao. Mora se brzo reagovati i dovesti kvalitetna pojačanja da bismo imali dobru sezonu", rekao je Halilhodžić

Nova sezona francuske lige kreće 10. augusta kada će Halilhodžićev Nantes imati teško gostovanje kod ekipe Lillea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi