Nova sporna fotografija: Vranješ napravio još jedan gaf na Instagramu

"Nije samo loš igrač, nego i loš čovjek"

Nova sporna fotografija: Vranješ napravio još jedan gaf na Instagramu

Ime Ognjena Vranješa uvijek se vezuje za skandal, oštre riječi, provokacije...

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je poznat po stavu "što na umu, to na drumu", u što smo se i uvjerili nedavno nakon što je ušao u novi sukob sa navijačima BiH, no Vranješ na tome nije stao. Sada se zbog jedne fotografije na Instagramu našao i na udaru kako javnosti u Belgiji, tako i samih navijača Anderlechta, koji čak traže od rukovodstva kluba da se Vranješu - uruči otkaz.

Naime, jučerašnji meč između Vranješovog bivšeg kluba AEK-a i Ajaxa obilježili su navijački neredi. Najprije su se u javnosti pojavile snimke sa ulica Atine, koje su izgledale zastrašujuće i apokaliptično, a 'rat' je nastavljen i na tribinama. I dok svako takve stvari osuđenje, Vranješ baš i ne, štaviše - podržava. Tako je na svom profilu objavio fotografiju navijača s tribine uz opis: "Dobrodošli u pakao".

Objava je za kratko vrijeme izazvala oštre reakcije, shvativši to i sam Vranješ je odlučio da je ukloni, ali bilo je kasno.

"Ovdje mora doći kraj!"; "On nije samo loš stoper, nego i loša osoba", samo su neki od komentara razočaranih navijača Anderlechta.

Mediji u Belgiji također podsjećaju kako je Vranješ za vrijeme boravka u Grčkoj bio miljenik navijača AEK-a.

Top Komentari

casimiro
Papak nije dobar u glavu definitivno!
25 7
MirzaBarucic
#VranjesOut = RSC fans! Ljudi ga bukvalno MRZE. Ne smije se pojaviti na treningu, toliko o "baustelcu" Vranjesu. Kakav idiot u p.m.! Pravi djikan.
19 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi