Novi dan, novi problem za Mancinija

Meč protiv BiH u petak

Novi dan, novi problem za Mancinija

Admin Čaušević

Reprezentativci Italije su se prije nekoliko dana okupili u trening kampu Coverciano i počeli pripreme za utakmice protiv Bosne i Hercegovine i Nizozemske.

Novi dan je donio i novi problem za Roberta Mancinija. Sandro Tonali je otpao jučer, a danas je iz kombinacija ispao i Federico Bernardeschi.

Bernardeschi je tokom jednog od treninga Azzurra povrijedio lijevi butni mišić i čeka ga minimalno 15 dana pauze.

Nije ovo ni ohrabrujuća vijest za Andreu Pirla jer novi trener Juventusa neće moći računati na 26-godišnjeg ofanzivca u prvom kolu Serije A protiv Sampdorije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjećanja radi, utakmica Italija - BiH igra se u petak s početkom u 20:45. Utakmicu koja će se igrati na stadionu Artemio Franchi u Firenci sudit će grčki arbitri na čelu sa Tasosom Sidiropoulosom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi