Novi dres Barcelone mogao je predstaviti samo jedan čovjek

Sada je sve jasno

Novi dres Barcelone mogao je predstaviti samo jedan čovjek

S. Grebović

Ovih dana top priča u svijetu fudbala je budućnost Lionela Messija u Barceloni.

Legendarni Argentinac je jedno vrijeme bio praktički na izlazim vratima Camp Noua, ali se situacija naglo promijenila tako da ćemo još neko vrijeme uživati u njegovima čarolijama u dresu Blaugrane.

Prema pisanju španskih medija, Messi je za vikend bio podvrgnut korona testu koji je bio negativan, te bi se vrlo brzo trebao priključiti treninzima Barce pod vodstvom novog trenera Ronalda Koemana.

Barcelona je danas na svom zvaničnom Twitter kanalu promovisala treću garnituru dresova i to u roze boji koju je reklamirao ni manje ni više nego Messi, čime je pao kamen sa srca navijačima ovog kluba. 

Šestorostruki osvajač Zlatne lopte je u Barceloni od svoje 13. godine, a sa katalnoskim gigantom osvojio je pregršt trofeja, između ostalog deset titula prvaka Španije i četiri trofeja Lige prvaka.

Top Komentari

MaDaj
Realno gladajuci puno pametnije bi bilo da su ga pustili da ode za par milliona. Zaradili bih bar 80 Miliona i jos plus sacuvali 70-80 koje trose na njegovu platu. Ovako su sami sebi uskocili u stomak znajuci veoma jasno da ce ih besplatno napustiti sledece godine, i sto je jos gore sigurno ce potpisati ugovor sa novim timom jos u Januaru.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi