Novi igrač Napolija će živjeti u Higuainovoj kući

Čeka se ozvaničenje

Novi igrač Napolija će živjeti u Higuainovoj kući

Prema pisanju italijanskih medija, čelnici Napolija su dogovorili prvo pojačanje za narednu sezonu u Serie A.

Napolijev član će, kako se navodi, uskoro postati 25-godišnji napadač i italijanski reprezentativac Simone Verdi, koji je sa čelnicima kluba navodno sve dogovorio i potpisat će ugovor na pet godina.

Verdi u Napoli nakon odlične sezone u Bologni, za koju je postigao deset pogodaka i upisao isto toliko asistencija, međutim u ovom momentu nije poznato koliko će Napolitanci izdvojiti za njegov potpis.

Sa Napolijem ovaj sjajni napadač se povezivao i januaru, a kako su se stvari tada iskomplikovale, čini se da je bilo pitanje vremena kada će otići pod Vezuv.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji pišu kako će se transfer ozvaničiti u narednim danima, a Verdi će zajedno sa svojom djevojkom živjeti u veleljepnoj vili u kojoj je nekada živio Gonzalo Higuain.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti