9

Komentari (9)

BobPaisley
...tek ce da place kada odigra par losijih utakmica i kada mu oni mongoloidi koji se nazivaju navijacima pocnu psovati,zvizdati i vrijedjati ga...nece ovaj dugo opstati.
NodzeRM
Ti navijaci imaju prvo da zvizde jer i oni sudjeluju u placanju igraca.
kiklop
Konacno jedan normalan komentar od tebe, zasluzio si like
izvoristine
Evropski fudbal vec odavno podsjeca na firmu gdje brazilci hapaju milione, dok evropljani gule po gradjevinama rudnicima fabrikama itd. da bi brazilskim total neskolovanim momcima milionima u roku par god. napunili dzepove. Usput im obescaste mnogo djevojaka nauzivaju se i odu kuci a ovi do penzije gule citajuci po novinama kako je koji igro i koju je i gdje evropljanku iskoristio i sutnuo.
Salihović23
Los znak, nekako skoro svako ko zaplace pri prezentiranju, bar sto se Reala tiče, loše prodje. Valjda griješim.
Velezovac231
Ja placem zbog Veleza a ne dobijem ni marke.. on place zbog Reala a dobice milione
Benjamingst
Sve jo to marketing.... Velez se voli legendo.
LOLLOL
Samo serete o parama bijedo. Pa sto ne places za nesto sto ce ti dati pare?
Icardi9
Al se liprova momak. Klub se voli srcem, kakve crne pare!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.