Novi igrači Francuske morali pjevati pred svima, ali slavu na kraju je ukrao Kante

Čovjek je toliko skroman i povučen da je to nevjerovatno

Novi igrači Francuske morali pjevati pred svima, ali slavu na kraju je ukrao Kante

Endin Čaušević

Reprezentacija Francuske okupila se prije nekoliko dana pred utakmicu Lige nacija koju ova selekcija igra protiv Njemačke.

Svjetski prvaci sutra igraju u Minhenu protiv Njemačke u okviru prvog kola Lige nacija i sigurno je da nas očekuje još jedan spektakularan okršaj starih rivala. Trikolori se pripremaju već tri dana za ovaj meč, a atmosfera u ekipi je na visokom nivou.

Posebno zanimljivo bilo je na sinoćnjoj večeri gdje su novi igrači imali inicijaciju i morali su pjevati pjesmu po svom izboru. Iskusniji reprezentativci su napravili pravu atmosferu, a u centru pažnje našao se N'Golo Kante.

Kante je i ovaj put pokazao koliko je skroman i povučen, a dok su svim udarali rukama po stolu i mahali krpama on se samo smijao. I kako da sada ne volite ovog dečka? Pa, to je nemoguće.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi