Novi izgled tunela na stadionu Anfield oduševio navijače Liverpoola

Osvojena šesta titula prvaka Evrope

Novi izgled tunela na stadionu Anfield oduševio navijače Liverpoola

Fudbaleri Liverpoola osvojili su prije skoro dvije sedmice šesti put Ligu šampiona.

Oni su u velikom finalu koje je održano u Madridu pobijedili Tottenham sa 2:0 i na taj način po šesti put u svojoj historiji podigli 'ušati pehar'.

Tim povodom promjenjen je i izgled tunela na Anfieldu kojim se korača prije nego što se izađe na teren. Tako sada uz trofej Lige prvaka umjesto broja 5 stoji broj 6, a sam proces promjene broja ispraćen je i od strane zvanične Twitter stranice engleskog kluba.

Naravno, novi izgled tunela je oduševio navijače Redsa koji su sigurno ovih dana vrlo ponosni.

Inače, osim šest titula prvaka Evrope, Liverpool ima 18 trofeja prvaka Engleske, sedam FA Cupova, osam Liga kupova, tri Kupa UEFA i tri Superkupa Evrope.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi