Novi klub Jaapa Stama predstavio pogrešnom fotografijom

Nevjerovatan blam

Novi klub Jaapa Stama predstavio pogrešnom fotografijom

A. Čaušević

Legendarni Jaap Stam je danas imenovan kao novi trener Cincinnatija za kojeg nastupa bh. internacionalac Haris Medunjanin. 

Klub iz MLS-a se poprilično izblamirao objavom na društvenim mrežama jer je koristio pogrešnu fotografiju trenera iz Nizozemske.

U objavi na Twitteru prvobitno nije objavljena Stamova fotografija već trenera omladinskih selekcija Ajaxa, Tinusa van Teunenbroeka.

p1e8sa86sjstb12up9qb18ai5ir9.jpg

Amerikancima je trebalo dva sata da uvide nevjerovatan propust nakon čega su objavili poster sa Stamovom fotografijom.

"Za mene je ostvarenje sna dobiti priliku da radim u SAD-u i MLS klubu kao što je Cincinnati. Oduvijek mi se sviđala ova zemlja i mentalitet njenog stanovništva", kazao je Stam za zvaničnu klupsku stranicu.

Inače, Cincinnati je osnovan 2018. godine, a prošlu sezonu MLS-a završio je na posljednjem mjestu Istočne konferencije sa svega šest pobjeda u 34 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi