Novi napadač Milana u centru pažnje nakon treninga Hrvatske: Rebić davao izjavu, pa se naljutio

Zanimljiva situacija

Novi napadač Milana u centru pažnje nakon treninga Hrvatske: Rebić davao izjavu, pa se naljutio

Novi napadač Milana Ante Rebić bio je u centru pažnje poslije današnjeg treninga reprezentacije Hrvatske.

Podsjetimo, Vatreni se spremaju za okršaj sa Slovačkom koji je na rasporedu u petak navečer, a jedan od zanimljivijih igrača za novinare pred taj meč je upravo Rebić.

Ipak, njegovo davanje izjave nije se dobro završilo, a sve su krivi saigrači Badelj i Perišić.

Njih dvojica su neprestalno ismijavali Rebića dok je govorio za medije, a novom igraču Milana je na kraju 'pukao film' te je novinarima samo kratko rekao 'A izvini, molim te, stvarno. Aj, neću...".

Rebić se prvo nasmijao na šale Perišića i Badelja da bi kasnije se baš naljutio i nije htio završiti s davanjem izjave.

Prije toga, dok je još bio raspoložen, rekao je sljedeće:

"Ovo mi je drugi trening s reprezentacijom, pripreme dobro teku. Analiziramo protivnika, Slovačka je dobra momčad koja pokušava igrati nogomet s dosta nabijanja, ali mislim da će se najviše pitati Hrvatsku", kazao je on.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, on je u Milan prešao u posljednjim trenucima prelaznog roka i sigurno je da će se od njega u novom klubu očekivati mnogo obzirom da je došao kao jedno od najvećih pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije