Nova velika pobjeda bh. fudbalera u Srbiji, Lalatović je opet "ludovao"

Igrala četvorica

Nova velika pobjeda bh. fudbalera u Srbiji, Lalatović je opet "ludovao"

A. Čaušević

FK Novi Pazar je ovog ljeta postao prava kolonija za bh. fudbalere jer je nekoliko igrača iz Premijer lige BiH potpisalo za povratnika u srbijansku Super ligu. 

Nakon što su na startu sezone pobijedili Partizan, igrači Novog Pazara su upisali novu veliku pobjedu, ovaj put pala je Vojvodina i to rezultatom 3:1.

Od bh. fudbalera starteri su bili Numan Kurdić, Ševkija Resić i Nemanja Dragutinović, dok je Almir Aganspahić dobio šansu umjesto junaka pobjede Luke Markovića.

Marković koji igra na pozajmici iz Crvene zvezde je postigao hat-trick za Pazarce, jedini gol za goste postigao je Petar Bojić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je ponovo "ludovao" u svom stilu. Ovaj put se na poluvremenu raspravljao s ljudima iz svečane lože pa ga je sudija Piper isključio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi