Novi poraz Safeta Sušića

Agoniji se ne nazire kraj

Novi poraz Safeta Sušića

Budućnost Safeta Sušića u turskom prvoligašu Alanyasporu je više nego upitna.

Alanyaspor u posljednje vrijeme bilježi vrlo loše rezultate, a novi poraz došao je večeras u okviru 17. kola Superlige, kada je bolji od Sušićevog tima bio Antalyaspor koji je slavio sa 3:1.

Iako su Sušićevi izabranici prvi došli do vodstva golom u 22. minuti, u nastavku utakmice domaći su uspjeli preokrenuti i na kraju slaviti sa 3:1. Prvo je u 32. minuti izjednačio Gural, zatim je Kadah u 51. minuti preokrenuo na 2:1, da bi treći i ujedno posljednji gol Antalyaspora postigao ponovo Gural.

Utakmica protiv Antalayaspora za Sušića bi mogla biti posljednja na klupi Alanyaspora. Turski mediji su proteklih dana pisali da će Sušićev ostanak ovisiti isključivo od rezultata u večerašnjoj utakmici, a s obzirom da je došao poraz, ostaje da se vidi šta će odlučiti u Alanyasporu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije