Sušićev Alanyaspor u nadoknadi do boda

Remi sa Sivassporom

Sušićev Alanyaspor u nadoknadi do boda

Alanyaspor kojeg vodi naš stručnjak Safet Sušić remizirao je sa Sivassporom.

Nakon tri uzastopna poraza, Sušićev tim je danas u okviru 16. kola turskog šampionata remizirao sa ekipom Sivasspora, a konačan rezultat susreta glasio je 1:1.

Prvo poluvrijeme je proteklo u nešto boljoj igri gostiju, koji su imali nekoliko dobrih prilika, međutim golovi su izostali, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0.

U nastavku utakmice, tačnije u 71. minuti, Sivasspor je uspio doći do prednosti preko Bifoume, a kada se očekivalo da će gosti uzeti puni plijen, uslijedio je gol za izjednačenje. U sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena Alanyasporu je bod donio Souza Silva.

Sušićev tim se nakon ovog remija nalazi na 12. poziciji u Superligi sa 18 osvojenih bodova, dok je Sivasspor na devetom mjestu sa pet više.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Superliga, 16. kolo:

Alanyaspor - Sivasspor 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi