Novi problemi za selektora Velsa

Dave Edwards neće igrati na Bilinom polju

Novi problemi za selektora Velsa

Adnan Beganović

Veezni fudbaler Wolwehamtona, Dave Edvards, mogao bi zbog povrede propustiti susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Velsa.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 10. oktobra u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Zenici odmjeriti snage sa Velsom, koji bi na Bilinom polju mogao biti znatno oslabljen.

Naime, još uvijek je neizvjestan nastup najboljeg igrača Velsa, Garetha Balea, a sve je izvjesnije da će susret sa našim nacionalnim timom propustiti i Edwards.

Pomenuti fudbaler povrijedio je koljeno u duelu Wolverhamptona i Brightona (0:0), a danas je menadžer Wolverhamptona, Kenny Jackett izjavio:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Njegovo koljeno ne izgleda dobro i izgleda da će van terena biti nekoliko sedmica".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.