Novi sastanak UEFA-e i državnih saveza 21. aprila

Nakon toga i sastanak Izvršnog komiteta UEFA-e

Novi sastanak UEFA-e i državnih saveza 21. aprila

Teme:

Od ranije je poznato da će se naredne sedmice održati novi sastanak (video konferencija) UEFA-e i predstavnika evropskih državnih saveza, a tu se svakako podrazumijeva i NFSBiH.

Danas je stigla informacija i o tačnom terminu sastanka. On će se, naime, održati u utorak, 21. aprila - potvrdila je UEFA.

Ponovo će tema sastanka, naravno, biti rješavanje situacije nastale pandemijom novog koronavirusa i pronalaženje rješenja za nastavak sezone.

Stav UEFA-e je i dalje isti - želja je da se sva takmičenja završe na terenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon ovog sastanka, dva dana kasnije (23.4.) će se odžati i sastanak/video konferencija članova Izvršnog komiteta UEFA. Tema će biti slična, praćenje razvoja situacije i pronalaženje rješenja za nastavak sezone.

Također, na oba sastanka će se, osim o nacionalnim takmičenjima, razgovarati i o Ligi prvaka i Ligi Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije