Novi selektor Srbije objavio spisak: Vratio odbjegle i prekrižio čovjeka koji igra u Arabiji
(Foto: EPA)

Tumbaković saopštio prvi spisak

Novi selektor Srbije objavio spisak: Vratio odbjegle i prekrižio čovjeka koji igra u Arabiji

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija 7. septembra u Beogradu dočekuje Portugal, a tri dana kasnije gostuju Luksemburgu.

Tumbaković je vratio u reprezentaciju fudbalere koji su odbijali nastupati za Mladena Krstajića, pa su na spisku ponovo Matija Nastasić i Luka Milivojević.

Među pozvanim nema Aleksandra Prijovića, koji se doslovno sam precrtao sa spiska, nakon što je otišao u Saudijsku Arabiju.

Spisak Srbije izgleda ovako::

Golmani: Dmitrović, Rajković, Radunović

Odbrana: Rukavina, Gobeljić, Milenković, Maksimović, Nastasić, Spajić, Mitrović, Kolarov, Mladenovic

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Vezni red: Matić, Ljajić, Milivojević, Maksimović, Lukić, Gaćinović, Lazović, Kostić, Radonjić, Tadić, S. Milenković- Savić

Napad: Mitrović, Jović, Pavkov.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi