Novi šok na San Paolu: I Bologna odnijela bodove!

Poraz Napolija

Novi šok na San Paolu: I Bologna odnijela bodove!

Fudbaleri Napolija još jednom su šokirali svoje navijače u Seriji A.

Oni su večeras na svom terenu poraženi od Bologne sa 2:1 u susretu 14. kola Serije A i to nakon šokantnog preokreta.

Napoli ima velikih problema s formom u posljednje vrijeme, a današnja utakmica je čini se šlag na tortu. Dobro su fudbaleri Carla Ancelottija igrali u prvom dijelu i sasvim zasluženo došli do prednosti u 43. minuti kada je pogodio Fernando Llorente.

Ipak, drugi dio susreta donio je potpuno drugačiju sliku. Napoli je i dalje više napadao, ali Bologna je bila ta koja je postizala golove.

Tim koji sa klupe predvodi trener Siniša Mihajlović prvi gol postiže u 58. minuti preko Skova Olsena, a potpuni šok za publiku na San Paolo stadionu uslijedio je u 80. minuti kada je pobjedu gostima donio Sansone.

Do kraja je Napoli napadao i čak došao do gola, ali isti je poništen nakon VAR-a.

Napoli nakon ovog praza ostaje na 7. poziciji sa 20 osvojenih bodova, dok je Bologna skočila na 12. mjesto i ima četiri boda manje. Inače, ovo je bila osma vezana utakmica u Seriji A koju Napoli nije dobio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanska Serija A, 14. kolo:

Napoli - Bologna 1:2

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi