Novi sukob Cassana i Wande: Perišić je prvi napravio nered, a onda si haos nastavila ti!

Cassano smatra da se Inter mora riješiti Maura Icardija i Ivana Perišića

Novi sukob Cassana i Wande: Perišić je prvi napravio nered, a onda si haos nastavila ti!

S. Pašalić

Nekadašnji igrač Intera iz Milana, Antonio Cassano, u jednoj tv emisiji je napao je Wandu Naru, ali se dotakao i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Cassano je komentarisao nekoliko klubova iz vrha italijanske Serije A, ali je najviše pričao o Interu.

"Inter mora prodati Perišića i Icardija u junu. Problem je jednostavan. Perišić je prvi napravio nered, a onda si haos nastavila ti", rekao je Cassano pokzaujući na Wandu Naru, a zatim je nastavio:

"Romi je potrebno deset novih igrača, a Milan ima ekipu punu mediokriteta. Spalletti je s druge strane idealan trener za Inter, a Conte može samo preuzeti Milan."

"Po mom mišljenju Inter ima osrednji tim. Među igračima koji su sada tamo, niko od njih ne bi igrao u mom timu u kojem sam bio", rekao je Cassano.

Wanda Nara, koja je supruga i egentica Maura Icardija bila je uzročnik velikog broja skandala koji su bili vezani za igrača Intera.

Icardi je propustio i nekoliko utakmica zbog povrede koljena, a mnogi su smatrali da je to laž i da je igrač Intera jednostavno odbijao da igra jer klub nije želio ispuniti njegove uslove oko novog ugovora.

Nara se u jednom intervjuu dotakla i Perišića i njegovog propalog transfera u Arsenal, a hrvatski reprezentativac joj je zatim preko Icardija poručio da ga više ne spominje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako se Icardi nakon svega našao na meti navijača i nakon što mu je oduzeta kapitenska traka, on se ipak vratio u tim, a Inter je ipak zaigrao nešto bolje i sada drži treće mjesto.

Supruga Maura Icardija je rekla kako Icardi želi ostati u klubu, ali bi Perišić definitivno mogao napustiti Inter kojem nije potrebno da ima dva igrača u svlačionici koji su u sukobu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirko
Sve razumijem ali kakv je šonjo taj Icardi kad mu se žena pita za sve
1 2
Benjamingst
3:2 za Perisica zaniljivo prvestvo Wanda.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi