Novi Travnik novi lider Druge lige Zapad

Iskoristili remi Podgrmeča

Novi Travnik novi lider Druge lige Zapad

M. Šljivak

Novi Travnik je od danas novi lider Druge lige Zapad.

Ovaj tim je na svom terenu savladao Vitez iz Bužima sa 2:0 golovima Ćosića (19') i Skopljaka (57'), te su zahvaljujući remiju Podgrmeča na svom terenu protiv Viteza (0:0) preuzeli vodstvo na tabeli.

Najuvjerljiviju pobjedu u ovom kolu ostvarila je Busovača koja je svladala Slogu sa 3:0, dok su gosti upisali dva trijumfa. Kiseljak je sa 1:3 slavio u Ključu, dok je Krajina savladala Bratstvo sa 0:1.

Brekovica 78 je sa minimalnih 1:0 savladala Radnik iz Donjeg Vakufa, dok je duek Krajišnika i Rudara okončan bez golova (0:0).

Druga liga Zapad, 17. kolo:

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Bratstvo - Krajina 0:1
Brekovica 78 - Radnik (DV) 1:0
Podgrmeč - Vitez 0:0
Novi Travnik - Vitez 2:0
Busovača - Sloga 5:0
Krajišnik - Rudar 0:0
Ključ - Kiseljak 1:3

Top Komentari

Almin Mlinarevic-Cako
Cuj novi lider,a bili prvi,e svasta i ovi tzv novinara
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti