Novi veliki problem za Dalića: Otpao i jedan od najboljih igrača Hrvatske
Dalić će ići na Slovačku i bez Rakitića

Selektor Hrvatske je dobio nove glavobolje

Novi veliki problem za Dalića: Otpao i jedan od najboljih igrača Hrvatske

S. Pašalić

Reprezentacija Hrvatske ove sedmice nastavlja svoj put u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Zlatka Dalića će u subotu na svom terenu odigrati jako bitan meč protiv Slovačke i čak bi i sa bodom osigurala svoj nastup na ovom takmičenju.

Ipak, selektor Hrvatske ima dosta problema pred ovaj meč. Već nakon utakmice protiv Velsa je bilo jasno da štoperi Lovren i Vida neće igrati protiv Slovačke zbog žutih kartona.

Dalić je danas dobio još loših vijesti s obzirom da je i Ivan Rakitić otpao za ovaj meč zbog povrede. Igrač Barcelone nije nastupio u subotu na meču protiv Celte i ostao je na klupi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ipak, on je morao prekinuti ranije trening koji je održan u nedjelju zbog upale Ahilove tetive tetive i sada mora mirovati bar sedmicu dana i već će se večeras vratiti u Barcelonu kako bi odradio terapije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi