Ni komentator nije mogao da vjeruje šta vidi: Cijeli svijet bruji o golčini iz Srbije!

Igrač Vojvodine u centru pažnje

Ni komentator nije mogao da vjeruje šta vidi: Cijeli svijet bruji o golčini iz Srbije!

E. Čaušević

Vojvodina je jučer na svom terenu pobijedila Napredak sa 2:0 u prvom kolu doigravanja za prvaka Srbije.

Vojvodina je uspjela da dođe do tri boda na svom terenu, a domaći su u samom finišu utakmice uspjeli da "prelome" utakmicu na svoju stranu.

Domaći tim do prednosti je stigao u 76. minuti kada je na scenu stupio Novica Maksimović koji je postigao vjerovatno najljepši gol ove sezone u srbijanskoj Superligi.

Maksimović je nakon prekida iz voleja sa nekih 25 metara zabio nevjerovatan pogodak za 1:0, a ni njegovi saigrači nisu mogli da vjeruju kakvu golčinu su vidjeli.

O kakvoj majstoriji se radi najbolje pokazuje činjenica da i mnogi evropski mediji pišu o magiji igrača Vojvodine, a pogodak Maksimovića postao je hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U ovom meču sve je bilo riješeno u četvrtoj minuti nadoknade kada je Mršić postigao autogol i tako postavio konačnih 2:0 za Vojvodinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi