Novinari iz Srbije bijesni na Mbappea zbog poteza nakon utakmice

Ni Thiago Silva nije mnogo bolji...

Novinari iz Srbije bijesni na Mbappea zbog poteza nakon utakmice

PSG je sinoć rezultatom 4:1 savladao Crvenu zvezdu i tako ovjerio prvo mjesto i plasman u osminu finala Lige prvaka.

Međutim, fudbaleri ovog kluba nakon pobjede nisu bili previše raspoloženi za druženje sa novinarima, barem ako pričamo o predstavnicima srbijanskih medija.

Srbijanski novinari su u mix zoni čekali fudbalere PSG-a, ali uslijedila su brojna razočarenja. Prvo im je priredio Mbappe, koji je 'iskulirao' novinara B92, šaljivo mu odmahnuo rukom i nastavio hodati ka dijelu gdje su bili francuski predstavnici medija. Sa njima je razgovarao najnormalnije.

I kapiten PSG-a Thiago Silva ponio se loše prema srbijanskim novinarima ali je, za razliku od svog mlađeg kolege iz napada, barem stao pred njih.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, kada je čuo engleski jezik, poručio je da ne želi odgovarati na pitanja na ovom jeziku, dok je predstavnik PSG-a odmah dodao da u obzir dolaze samo pitanja na francuskom jeziku.

Sve u svemu, novinari iz susjedne Srbije sigurno će po boljem upamtiti zvijezde Liverpoola i Napolija, nego PSG-a od kojih nisu mogli dobiti nikakvu izjavu.

Top Komentari

andi
jebote politika više,kakve mbape i silva imaju veze sa budalama,oni su igračine i za razliku od liverpula stavili balkanski fudbal na svoje mjesto prijatno
26 6
Samkodk
To su srpski vlaski saveznicici ista genocidna govna..
23 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi