Novo ime u FK Rudar: Stigao Denis Cana

Dolazi iz Olimpika

Novo ime u FK Rudar: Stigao Denis Cana

Doskorašnji nogometaš Olimpika Denis Cana karijeru će nastaviti u Rudaru iz Kaknja.

Cana se u prethodnoj polusezoni nije pretjerano naigrao u Olimpikovom dresu, zbog čega je i odlučio napustiti sarajevski klub, a nova stanica u njegovoj karijeri je Rudar.

Da je dogovor između dvije strane postignut potvrdio nam je i sam Cana, istakavši kako vjeruje da će opravdati ukazano povjerenje i pomoći Rudaru da u nastavku sezone nastavi s dobrim rezultatima i završi u samom vrhu prvoligaške karavane. 

Ovaj iskusni vezni igrač je kroz karijeru u 1. ligi FBiH još imao priliku igrati za Bosnu iz Visokog i Jedinstvo, a okušao se i u Češkoj, gdje je nosio dresove Slovan Varnsdorfa i Sigme Olmutz.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rudar je, podsjetimo, prethodno doveo Mirzu Šubu i Murisa Filana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi