Novo lice u Međugorju: Zrinjskom stiglo pojačanje iz Turske

Potpisuje narednih dana

Novo lice u Međugorju: Zrinjskom stiglo pojačanje iz Turske

E. Škorić

U Međugorje na pripreme HŠK Zrinjski stigao je Nermin Hodžić.

Radi se o igraču koji igra na poziciji zadnjeg veznog i koji bi za nekoliko dana trebao da potpiše ugovor sa Zrinjskim.

Hodžić ima 26 godina, a dolazi iz turskog kluba Adana Demirspor. Prošle sezone bio je posuđen u Balikesirspor, a prije Turske je u Sloveniji igrao za Domžale i Koper.

On će imati priliku da nove saigrače upozna u nekoliko dana mini-priprema u Međugorju, a nakon što ozvaniči saradnju s Plemićima, dobit će priliku za prvi nastup.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1022
U Turskoj je od 31 ligaske i 1 kup, 16 utakmica. Iskreno mogo je bolje, al uvijek ima ta nije se snaso. U Domzaleu i Kopru je bio standardan 2 ipo godine koliko je tamo prveo i znam da su ga iz Domzalea dosta hvalili, a fino su ga utopili u Turskoj. Doveden je za klupe, a Zrinjski je stvarno tanak u sredini jer je Zizovic s pravom otpiso Zlomislica i Arezinu. Tako da solidno pojacanje.
4 1
milivoje
Koliki je protok igrača kod Šulente,ne stignu se ni upoznati
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi