Novo pojačanje Intera obavilo ljekarske preglede, čeka se zvanično predstavljanje!
Foto: Twitter / Screenshot

Lazaro stigao u Milano

Novo pojačanje Intera obavilo ljekarske preglede, čeka se zvanično predstavljanje!

Inter će ovog ljeta pokušati napraviti ekipu koja bi pod Conteovom trenerskom palicom konačno mogla ugroziti dominaciju Juventusa u Italiji.

Špekuliše se o nekolicini potencijalnih pojačanja na Meazzi, a dok su neka "na čekanju", dolazak drugih je samo stvar formalnosti.

Tako je kasno sinoć u Milano doputovao krilni fudbaler belrinske Herthe Valentino Lazaro.

Ovaj 23-godišnjak je jutros viđen i ispred Humanitas klinike gdje je obavio ljekarske preglede pred potpis za Inter.

Lazaro bi uskoro trebo biti i zvanično predstavljen kao novo pojačanje Intera, a njegov transfer će Nerazzurre koštati 22 miliona eura, s tim što su u ugovor sa Herthom uključeni i dodatni bonusi.

Austrijski reprezentativac može igrati na svim pozicijama uz desnu aut liniju, te bi trebao biti izuzetno koristan novom treneru Intera Antoniju Conteu u formaciji 3-5-2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da će Valentino Lazaro sa Interom potpisati trogodišnji ugovor.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

foco
sta znaci vjeruje se kao da ja kazem ,vjeruje se da si ti Donald T.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi