13

Komentari (13)

Amcho1
Hoće li biti fatiha i minuta šutnje za 1600 ubijene djece u opkoljenom Sarajevu, a čiji je danas dan i ako nikad nije proglašen danom žalosti. Naravno treba odati počast i susjedima jer ipak su to samo djeca, ali nažalost naša su zaboravljena.
rodjak
ma mislim ok, to su neduzna djeca iz susjedbne nam drzave ,pustite politiku treba svakoj nevinoj zrtvi odati pocast.Mi odajemo pocast za komsijsku tragediju ,a ako oni nece da odaju pocast nama u nekom slucaju onda to sve govori samo o njima i njihovoj politici. Kad je bio potres u Turskoj i tu je bila odata minuta sutnje za nevine zrtve ,tako da je ok .Moramo ici ka smirivanju situacije ,stalno zatezanje nece nas nigdje dovesti
Ajax11
Baš bi to oni uradili za nas ! Ima li minuta šutnje svakog 11.7. za Srebrenicu ???
user1626167076
Mrs prchim vam mather cetaljsku
Glava97
Mrs Četnici i izdajnici .. Allah vas kaznio
Noname992
A šta ćemo sa ovim novim masakrom sto se desio? Oćel se i to obilježiti kao minut sutnje?
mekac
Pa kad su to oni odali počast za genocid? Zašto 11 juli nije dan žalosti? Dokle vise da im prolazi sve hoće? Bosnjo osvjesti se već jednom.!
mido1921
Šta osvijesti se!? Budi isti kao oni? Nevina djeca su stradala, naravno da treba odati počast nevinim žrtvama. Ne odajete počast Karadžiću. Svi vi nacionalisti ste ista goovna.
mekac
A gdje su naša nevina djeca koja su planski ubijana?N 8 djece nego hiljade male nevine djece. To ništa, a? Care moj gledaj ti svoja posla mene ostavi na miru sto se mene tice dabogda se svi poubijali i pomrli. To im ja želim i tako ce ostati zauvijek,oni se mjenjaju sve ista vnago.
Drakula
Nek priznaju genocid i odaju pocast hiljadama zrtava djece starijih ljudi i civila opcenito. Onda se moze pricati o ovome.
enko
Pilav,direktor takmicenja premijer lige
user1571956549
Ja I'm odati pocast Necu. I TACKAA
papagaj
E moj Bošnjo cccc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.