Nuhić: Ako dadnemo maksimum, možemo do pobjede

Kapiten NK Travnik pred Bosnu

Nuhić: Ako dadnemo maksimum, možemo do pobjede

S. Mlaćo

U derbi susretu 21.kola Prve lige Federacije naše zemlje snage će odmjeriti NK Travnik i NK Bosna Visoko.

Radi se o dva prvoplasirana tima Prve lige Federacije koja trenutno imaju isti broj bodova.

U Tranviku vlada prava euforija pred ovaj meč, te se svi nadaju pobjedi koja bi igračima dala dodatna krila pred nastavak sezone.

"Što se tiče utakmice sa Bosna Semom, mi smo tu utakmicu apsolvirali i okrećemo se utakmici sa Bosnom iz Visokom. Ta utakmica će riješiti mnogo toga za prvaka, a nadamo se da ćemo to biti mi. Tako ćemo se i postaviti da pobijedimo ekipu Bosne i napravimo razliku od tri boda", kazao je pomoćni trener NK Travnik Senad Bajrić.

"Što se tiče igrača, oni jedva čekaju ovakve utakmice, a ova utakmica može dosta da nam pomogne ako ostvarimo pobjedu. Svako će da dadne svoj maksimum u datom trenutku, a nadamo se da će iz toga doći i pobjeda", jasan je bio kapiten NK Travnik Ajdin Nuhić.

"Mi ako budemo na nivou i ako budemo pravi pobjeda sigurno neće izostati. Momci su motivisani i na svakom treningu se vidi volja i želja", kazao je Ivan Mamuša.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč Travnika i Bosne Visokog igra se sa početkom u 16 sati, a iz NK Travnik pozvali su svoje navijače da dođu u što većem broju i podrže momčad u ovom veoma važnom meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi