Nula West Hama i Evertona, Bournemouth se raspucao

Premier liga, 34. kolo

Nula West Hama i Evertona, Bournemouth se raspucao

Završene su sve četiri utakmice današnjeg programa 34. kola Premier lige.

Najzanimljiviji meč trebao je biti onaj između West Hama i Evertona, ali je na kraju to bila jedina utakmica na kojoj nije bilo pogodaka. Za 90 minuta igre obje ekipe su imale svoje prilike, ali nijedna nije pronašla put mreže pa je utakmica završena rezultatom 0:0.

Fudbaleri Bournemoutha bili su veoma raspoloženi protiv Middlesbrougha, protiv kojeg su slavili sa 4:0. Strijelci za domaće bili su King u 2., Afobe u 16., Pugh u 65. i Daniels u 70. minuti, a vrijedi istaći da je Middlesbrough već u 20. ostao s igračem manje zbog isključenja Ramireza.

Hull je na svom terenu rezultatom 2:0 savladao Watford golovima Markovića iz 62. i Clucasa iz 71. minute, dok je Swansea identičnim rezultatom slavio nad Stokeom i to pogocima Llorentea u 10. i Carrolla u 70. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi