Numan Kurdić izabran u idealan tim 2. kola Superlige
Foto: FK Novi Pazar

Fudbaler Sarajeva na posudbi u Novom Pazaru

Numan Kurdić izabran u idealan tim 2. kola Superlige

Numan Kurdić, mladi fudbaler Sarajeva koji se nalazi na posudbi u Novom Pazaru, odlično se uklopio u novoj sredini.

I dok fudbaleri koji ne dobijaju previše prostora u Premijer ligi BiH obično odlaze na posudbe u niži rang, Kurdić je završio u Novom Pazaru koji je od ove sezone superligaš.

Odmah po dolasku mladi defanzivac se izborio za mjesto u prvoj postavi, a jučer je zajedno sa saigračima priredio i veliko iznenađenje pobijedivši u 2. kolu Partizan rezultatom 3:2.

Kolege iz Srbije na kraju su Kurdića uvrstile u idealni tim kola u kojem se još nalaze bivši fudbaler Čelika Ljubiša Pecelj, zatim Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Milan Makarić...

Vrijedi istaknuti da je uz Kurdića u Novom Pazaru na posudbi iz Sarajeva i Ševkija Resić koji je u finišu utakmice zabio gol za pobjedu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dvojac je na posudbi do kraja sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komshija
A K A D E M I J A
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi