15

Komentari (15)

Hasni
Sretno, samo da ne zavrsi kao veliki talent Mujakic
pjanke.sa
Sretno Numane!
fukaraslana
Hahahahaha ide u 2 Belgijsku ligu pa sta je ovo ljudi pa zar je to nivo a sad igras za Fk Sarajevo hahahaha nasi satro talenti i transferi
pjanke.sa
Ocito si sada vidio koliko komplet nasa liga vrijedi.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Ocito da pojma nemate u koji klub ide, koji su planovi kluba, ko je vlasnik kluba, i tako to.. samo znate popljuvati svakoga. Tu ste uvijek prvi na tabeli.
pjanke.sa
@denimen9 mi bili prvi na tabeli u ligi jednom i dva puta osvojili KUP. A tvoji pametnjakovicu?
denimen9
Bez obzira gdje su moji, u kojoj ligi, i na kojem mjestu, činjenica je da je Kurdić sada u boljem klubu, gdje ga čeka bolja karijera, bolji uslovi za igru i bolji uslovi za napredovanje.
pjanke.sa
@denimen9 pa mozda nisi shvatio moj komentar gore, ali to je upravo ono sto sam i mislio. Ocito je kakva je nasa liga kad je 2. liga Belgije bolja. 2. liga bilo koje drzave je bolja ne samo Belgije.
denimen9
Mozda se promjeni nešto kada klubovi krenu sami u sebe ulagati, a ne čekati da im Savez nešto napravi.
fukaraslana
Haha 2 ligaaaaaaa covjece Belgije alooooooo
Chesa
Belgiska liga je ok. Sretno.
fukaraslana
ratip irats
Sretno Kurdicu!
SonPen1946
Prva brada premijer lige. Sretno Kurdicu !!
Uranija
Hvala dragom Bogu, dečko je skromnog fudbalskog znanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.