Nuno Espirito Santo više nije trener Tottenhama!

Dobio otkaz

Nuno Espirito Santo više nije trener Tottenhama! · Zvanično

E. Čaušević

Tottenham je za vikend poražen na svom terenu od Manchester Uniteda.

Londonski klub je veoma loše otvorio sezonu u kojoj su navijači očekivali bolje rezultate, ali to je izostalo u dosadašnjem dijelu sezone.

Nakon poraza od Manchester Uniteda navijači Tottenhama su zvižducima ispratili igrače, a na posebnom udaru kritika našao se trener Nuno Espírito Santo.

Portugalski stručnjak je ljetos preuzeo Tottenham, ali se nije baš najbolje snašao u londonskom klubu.

Nakon serije loših rezultata čelnici Tottenhama odlučili su da mu uruče otkaz što su jutros potvrdili na zvaničnoj stranici ovog kluba.

"Znam da su Nuno i njegovi pomoćnici željeli da uspiju u Tottenhamu i žao mi je što smo bili primirani da donesemo ovakvu odluku. Nuno je pravi džentlmen i uvijek će ovdje imati dobrodošlicu. Hvala njemu i njegovim pomoćnicima na svemu i želimo im mnogo sreće u budućnosti", rekao je sportski direktor londonskog kluba Fabio Paratici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, iz Tottenhama su objavili da će uskoro biti poznato više informacija oko toga ko će biti novi trener ovog kluba.

Top Komentari

Ade1
Nije ovaj čovjek puno kriv, tek je došo a glavni mu igrač jedva čeka da ode iz kluba, Kane je dobar igrač ali su ga trebali pustiti jer mislim da ne se vidi po njemu i po igrama njegovim da nije to onaj pravi Kane
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi