Bahati kuhar mu upropastio trenutak o kojem je sanjao: Lisandrov pogled je sve rekao

Nusret mu skoro oteo trofej iz ruku

Bahati kuhar mu upropastio trenutak o kojem je sanjao: Lisandrov pogled je sve rekao

Endin Čaušević

Turski kuhar Nusret Gokce izazvao je velike kritike javnosti nakon što se neočekivano pojavio na terenu dok su igrači Argentine slavili titulu prvaka svijeta, te je čak uspio uzeti trofej u svoje ruke. Koliko je sve to nerviralo igrače Argentine najbolje je pokazao video koji se pojavio na društvenim mrežama.

Nusret je postao popularan prije desetak godina kada je počeo na Instagramu objavljivati svoja kulinarska umijeća i ni slutio nije koliko će ga to proslaviti širom svijeta.

Dobio je i nadimak Salt Bae, a nekoliko godina kasnije počeo je otvarati svoje restorane širom svijeta.

Nusret je postao milioner zbog svog lanca restorana, ali prethodnih godina je sve češće na udaru da njegova hrana nije baš najbolja i da je izuzetno preskupa.

Ovaj kuhar se i ovih dana nalazi u centru pažnje zbog svog nepromišljenog ponašanja na finalu Svjetskog prvenstva u Dohi. On se nekako na kraju utakmice našao na terenu i slavio je s Argentincima, ali je zgrozio javnost.

Nusret je nekako uspio da dođe i do trofeja i uzme ga u ruke što je posebno naljutilo Argentince, ali i ostatak fudbalske javnosti.

Oglasi

Nikome nije jasno kako se ovaj kuhar uspio probiti pored osiguranja i doći na teren gdje je očito bio nepozvan, a to su videa koja se pojavljuju na društvenim mrežama najbolje pokazala.

On se gurao među igrače Argentine da se fotografiše s njima i pokaže svojim fanovima koliko je "bitan", a kada je počeo vući Messija za ruku on ga je "ubio" svojim pogledom jer mu nije bilo jasno šta Nusret radi na terenu.

No, video koji je posebno sve zgrozio je kada je Nusret uspio da se progura do Lisandra Martineza i ovom igraču pokvari trenutak koji je čekao cijeli život.

Nusret je stao pored njega i na silu vukao trofej k sebi, a Lisandrov pogled pokazao je najbolje koliko je ljut i razočaran što se taj čovjek pojavio na terenu i uništio mu je jedan od najljepših trenutaka u karijeri.

Oglasi

Kasnije je Nusret isto uradio s Di Marijom, te je čak uspio da mu uzme trofej iz ruku i fotografiše se s njim što je igrače Argentine baš naljutilo i poručili su mu da to ne smije da radi.

Nusret je kasnije objavio fotografije na Instagramu kako bi pokazao da je on neki faktor i da su ga igrači Argentine zvali na teren, a ispostavilo se da je on tu bio nepozvan gost koji se nije ponašao kako je trebao.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ovog turskog kuhara na Instagramu prati 50 miliona ljudi, ali komentari koje je dobio na svoju objavu nisu baš mogli da ga oduševe jer su ga skoro svi kritikovali zbog bahatog ponašanja.

Top Komentari

789012455
Ljakse
4 1
Mowzilla
Nusret je Brajlovic za bogatase, ali ipak primitivniji sto je dokazao ovim bahatim ponasanjem. Nusrete, Nusrete, pade co'ek, pade co'ek...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi