O nestvarnom promašaju Balotellija je suvišno dati bilo kakav komentar
Balotelli je sa dva metra prebacio gol

Italijanski napadač nikako da pronađe pravu formu

O nestvarnom promašaju Balotellija je suvišno dati bilo kakav komentar

S. Pašalić

Brescia je upisala poraz na svom terenu od Intera sa 2:1 u utakmici 10. kola Serije A koja se igrala sinoć.

Domaći su gubili nakon prvog poluvremena, ali su početkom drugog bili puno bolji tim i mogli su doći do izjednačenja, ali nisu iskoristili svoje prilike pa su u 63. minuti kažnjeni kada je Lukaku pogodio za 2:0.

U 76. minuti je Brescia ipak uspjela smanjiti na 2:1 nakon što je Skriniar postigao autogol, ali samo tri minute prije toga Mario Balotelli je imao nevjerovatan promašaj.

Napadač Brescije je prvo nakon ubačaja iz kornera glavom pucao, a Handanovič je nekako uspio da spasi svoj gol. Balotelli je nakon toga stigao do odbijene lopte, ali je sa dva metra uspio da prebaci loptu preko gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Balotelli je ovog ljeta stigao u Bresciju, ali je postigao samo jedan gol. Selektor Italije Roberto Mancini i dalje ga ne planira vratiti u reprezentaciju jer nije zadovoljan sa njegovom formom, a ako ovako nastavi definitivno može zaboraviti da će više obući dres Azzurra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi