Obračun u kampu reprezentacije Njemačke

Sukob Rudigera i Kimmicha

Obračun u kampu reprezentacije Njemačke

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Njemačke u Rusiji će braniti naslov najboljeg tima svijeta kojeg su osvojili prije četiri godine u Brazilu.

Ipak, stvari između igrača Elfa za sada ne štimaju baš najbolje, pa je prema navodima Bilda došlo i do fizičkog obračuna dvojice fudbalera.

Nakon jednog duela u obračunu su se našli Antonio Rudiger i Joshua Kimmich. Krenulo je naguravanje i pokušaji udaraca koje je na kraju uspio spriječiti Miroslav Klose.

Razdvojio je pomoćnik Joachima Loewa zaraćene fudbalere i na kraju se sve dobro završilo, mada postoje neke informacije da je Klose zapravo dobio udarac razdvajajući Rudigera i Kimmicha.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Vidjećemo da li će ovo utjecati na ostatak ekipe pred SP na kojem su Nijemci ponovo među glavnim favoritima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi