Očajni Thomas Lemar: Molim vas, kupite me

Želi u Englesku

Očajni Thomas Lemar: Molim vas, kupite me

Edmir Škorić

Veznjak Monaca Thomas Lemar (22) očigledno ima veliku želju da zaigra u engleskoj Premier ligi.

Lemar je u razgovoru za Telefoot kazao da je razočaran što su ranije u Monacu odbili ponude Arsenala i Liverpoola, pa sada se nada da će ovi klubovi ponovo zakucati na vrata francuskog tima.

"Neću to sakriti, bio sam malo razočaran, ali trudim se ne razmišljati o tome. Nastavio sam da radim što bolje mogu, pa se nadam da će ovi klubovi i sljedećeg ljeta poslati ponude", kazao je Lemar.

Njega ugovor za Monaco veže do ljeta 2020. godine, a navodno francuski klub traži skoro 90 miliona eura za svog veznjaka, koji je ove sezone postigao tri gola uz osam asistencija na 29 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U petak je igrao protiv Kolumbije u dresu Francuske prijateljsku utakmicu, a prema svemu sudeći na kraju sezone promijenit će klupski dres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi