Ni sam Totti ne vjeruje: Prst u zadnjicu pred cijelim stadionom, a reakcija je sve ostavila u čudu

Scena sa meča Rayo - Sevilla je viralna

Ni sam Totti ne vjeruje: Prst u zadnjicu pred cijelim stadionom, a reakcija je sve ostavila u čudu

A. Čaušević

Francesco Totti je u ponedjeljak navečer bio na kultnom stadionu Vallecas u Madridu gdje je posmatao meč La Lige između Raya Vallecana i imao je šta za vidjeti. Jedan detalj postao je viralan na društvenim mrežama.

Totti vjerovatno nikada u životu u normalnim okolnostima ne bi otišao na meč Raya i Seville, međutim ovaj put je imao poseban razlog i to u sinu Cristianu.

Kao što je poznato 18-godišnji sin Tottija i Ilary Blasi će polusezonu provesti na posudbi u juniorskoj selekciji Raya i to je razlog zašto je čuveni fudbaler Rome večeras bio na Vallecasu.

Tottiju je društvo osim sina Cristiana, pravila i njegova djevojka Noemi Bocchi s kojom se čuveni Kralj Rima odlično slaže nakon što je imao bolan raskid braka sa Blasi.

Međutim, ono čemu je svjedočio Totti vjerovatno nije mogao ni zamisliti kada je krenuo na stadion pošto se radilo o zaista nevjerovatnoj provokaciji.

Oglasi

Prvo poluvrijeme utakmice obilježila je zaista sramotna scena kada je jedan dečko sa tribina pokušao da isprovocira fudbalera Seville, Ocamposa.

Argentinac se pripremao da izvede jedan aut kada mu je navijač s osmijehom na licu gurnuo prst u zadnjicu poslije čega se fudbaler okrenuo prema tribinama.

[twitter]https://twitter.com/a3avd_/status/1754609270920729079[/twitter]

Nešto je objasnio mladom navijaču i za veliku pohvalu ostao je suzdržan te nije napravio veći indicent iako je vrlo lako mogao to uraditi. Šta više, mnogi fudbaleri bi poludili na njegovom mjestu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se tiče utakmice veliku pobjedu ostavila je Sevilla. Završeno je 1:2, a svi golovi su postignuti u prvom dijelu. En Nesyri je dva puta pogađao za goste, a strijelac za domaće je bio Palazon.

S ovom pobjedom Sevilla je uspjela prekinuti dugi niz bez poraza te je pobjegla iz zone ispadanja, dok Rayo sada ne zna za trijumf na posljednja četiri meča.

Top Komentari

Wingback
Pa šta su očekivali igrači poslije promovisanja duginih boja. Došli jih bockati njihovi. :D
1 0
BAJSJECAR1977
Pa večini današnjih "muškaraca" to i voli...da mu je nešto u pozadini
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi