"Očekuje nas slična utakmica kao protiv Metalleghea"
U Mostaru razmišljaju samo o nova tri boda. Rođeni su u Kaknju pokazali kvalitete i lagano došli do tri boda, a svjesni su da će Novotravničani zatvorenom igrom pokušati doći do iznenađenja

Velež dočekuje Novi Travnik

"Očekuje nas slična utakmica kao protiv Metalleghea"

S. Mlaćo

Nakon sigurne pobjede u Kaknju protiv Rudara u Veležu su se okrenuli duelu narednog kola protiv NK Novi Travnik. Svakako da su Rođeni veliki favorit u sutrašnjem meču, ali to će morati da opravdaju na zelenom terenu.

Ibro Rahimić je optimista i vjeruje da njegov tim može upisati nova tri boda.

"Ponovo sam gledao utakmicu Metalleghe - Novi Travnik. Imam osjećaj da će biti slična utakmica kao protiv Metalleghe i moramo dodatno opozoravati igrače. Igraju borbeno i glavno im je da ne prime pogodak. Moramo biti skoncentrisani i da kroz igru dođemo do gola, a onda će sve biti lakše. Očekujem da će se zatvoriti i na sve načine pokušati da odnesu bod", kazao je Rahimić.

"Novi Travnik je na dnu tabele, a ne znam puno o njima. Na nama je da odigramo najbolje što možemo i pozitivan rezultat neće izostati", mišljenja je Mustafa Mujezinović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Optimista je i sjajni napadač Nusmir Fajić koji je kazao da njegov tim želi ispraviti kiks protiv Metalleghea i ostati na prvom mjestu.

Top Komentari

Dela
Naprijed Rođeniiiii Krajina Vas voli ! Pozz za navijače Rođenih...
17 1
Ismet_Hadziosmanovic
Bravi
1 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi