7

Komentari (7)

struja
Mene iritira gledat ovo plakanje,,ne ....pobjedis i slinis?
Laola
Ma tako ti je to uvijek, kada odes iz Reala odmah trofej osvojis :)
Saimai1316
On je sam napusti klupu spanije pred sami pocetak sp,zinula mu guzica na real madrid,nista mi draze nije bilo nego kad je u realu otkaz dobio
El_Matador
On ne potpisao ugovor sa Realom pred SP, a onda mu je savez dao otkaz. Nije napustio reprenzetaciju nego je dobio otkaz
ryan.giggs
Tako je. Poletio za realom. I on, a i real pokazali koliko poštuju državni grb.
Saimai1316
Hahaha on potpisao ugovor sa realom i to znaci da nije sam otisao sa klupe spanije hehe ajd u pravu si
El_Matador
Kao što rekoh, savez je raskinuo ugovor sa njim, a ne obratno. Vrati malo vijesti i vidjet ćeš. Kao da je prvi slučaj da čovjek vodi i klub i reprenzetaciju. Oni su ga otjerali i upropastili sebi prvenstvo.
@ryan.giggs Real Madrid je donio više slave Španiji nego reprenzetacija. Nemaju oni ništa sa "državnim grbom". Taj mentalitet postoji samo kod nas da je nešto svetinja samo ako je državno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.