Od sutra navijači na mečevima 1. HNL!

Vlasti dale zeleno svjetlo

Od sutra navijači na mečevima 1. HNL!

U Srbiji se prije nekoliko dana odigrao vječiti derbi pred više od 15.000 navijača, navijača na stadionima ima i u Crnoj Gori, a uskoro će ih biti i u Hrvatskoj.

Nakon duže pauze zbog pandemije novog koronavirusa nedavno se nastavio i hrvatski šampionat, a od utorka, 16. juna, na stadione 1. HNL mogu i navijači.

Tako će, dan kasnije, navijače ugostiti i Dinamov Maksimir. Naime, od 18:55 će se na Maksimiru igrati utakmica 29. kola 1. HNL između Dinama i Slaven Belupa.

S obzirom da je Maksimir u nedavnom potresu pretrpio određena oštećenja, klub je izdao posebne upute za navijače. Baš kao i upute za pridržavanje epidemioloških mjera.

Kako još nije detaljno pregledana, istočna tribina Maksimira će biti zatvorena za duel sa Slaven Balupom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ipak, neće biti gužve na Maksimiru jer je Hrvatski zavod za javno zdravstvo naredio da broj gledatelja na tribinama ne smije prelaziti trećinu punog kapaciteta stadiona.

Dinamo je apsolutni favorit protiv Slaven Belupa, dok je na pobjedu gostiju kvota u kladionici MOZZART čak 16.00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Dinama i Slavena!

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti