Odabran sudija za finale Lige šampiona

Snage će odmjeriti Bayern i PSG

Odabran sudija za finale Lige šampiona

A. Čaušević

U velikom finalu Lige šampiona koji će se ove godine igrati u potpuno drugačijim okolnostima nego ranije snage će odmjeriti Bayern i PSG. 

UEFA je odlučila da pravdu dijele sudije iz Italije. Za glavnog arbitra delegiran je Daniele Orsato, jedan od najboljih sudija današnjice.

Orsatu će asistirati Lorenzo Manganelli i Alessandro Giallatini, dok je za četvrtog arbitra izabran Rumun Ovidiu Hategan.

U VAR sobi će biti dvojica Italijana Massimiliano Irrati i Marco Guida, dok će za pregledanje ofsajd za pozicija biti zadženi Španci Roberto Diaz Pérez del Palomar i Alejandro Hernández Hernández.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Utakmica Bayern - PSG igra se u nedjelju na stadionu La Luz s početkom u 21 sat po centralnoevropskom vremenu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirT
Zar se Orsato nije oprostio od sudjenja na utakmici Juventus-Roma?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi