13

Komentari (13)

Mele
Ibra, Pirlo, Veron, Dany Alves, Lewa, Suarez, Beckam, Therry, Casillas, Van de sar, Klose, itd, ima tu igraca jos koji zasluzuju sam vrh svjetskog fudbala.
Hix
Totti, Eto, Puyol, Gerard, Lampard su izgleda igrali kriket
Adohordas
Hahahah na Ibrahimovica
Kova_345
Cuj Modrić hahahah... A za odbranu nema Puyola daj brate najbolji obrambeni ikad a umjesto Modrića ima boljih veznih!!!!!
user1583752673
Nema Neuer, Kahna, Mateusa, Lahma ccc Batistuta bio dobar golgeter ali nista nije osvojio ne znam
Uranija
To na kraju što si rekao jedino je kako treba, ‘ne znam’
user1583752673
Sta bi to trebalo znacit da ti znas???
Uranija
Sad bih ja tebi kao trebao objašnjavati šta to treba da znaci, kahnu moj pametni.hahahahaha
Edin Merlin
Nosati kamenjarski smrdin na listi a recimo jedan Andrea Pirlo nije..... Šampi i vas i kreatora liste...!
miki30
Haj da ste rekli zadnjihn10 pa možda i da se razumije mada i tad bi bilo još upitno al zadnjih 25?? Hahah pa ovo haman samo Realovi i Barcini navijači glasali..
Austinpowers
nek mi neko objasni na osnovu cega je jedan sergio busquets tu, a ne legende poput del pierra, tottija, pirla, van nisteerloya, dennisa bergkampa, effenberga i gerrarda? jer nisu igrali za barcelonu wau
LOLLOL
Busquets zasluzuje ali je realno cirkus cuj nema Ibre covjece i del.piera svasta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti