Odavno neko nije posramio Messija kao sinoć Ospina

Argentinac završio na podu

Odavno neko nije posramio Messija kao sinoć Ospina

E. Čaušević

Napoli je sinoć remizirao na svom terenu protiv Barcelone (1:1) u meču osmine finala Lige prvaka.

Napolitanci su golom Mertensa imali prednost nakon prvog poluvremena, ali je Barca u nastavku preko Griezmanna uspjela da dođe do 1:1 i rezultata s kojim sigurno mogu biti zadovoljni pred revanš.

Igračima Napolija sinoć je glavni zadatak bio da zaustave Lionela Messija i u tome su uspjeli. Messi je tek jednom ili dva puta uspio da napravi neku razliku na terenu, ali to je bilo sve.

Trenutak koji je danas najpopularniji među navijačima Napolija desio se u 29. minuti utakmice kada je Messi pokušao izvršiti pritisak na Ospinu kod kojeg je bila lopta, ali ga je Kolumbijac sjajnom varkom tijela poslao na pod što je oduševilo navijače na tribinama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi