Odavno nismo vidjeli gluplji način da se dobije crveni karton!
Golman SPAL-a krao je vrijeme, ali zbog toga je morao pod tuš već u 75. minuti, no na njegovu sreću SPAL je izdržao i sa desetoricom protiv očajne Rome

Dobio ga Vanja Milinković-Savić

Odavno nismo vidjeli gluplji način da se dobije crveni karton!

E. Škorić

Roma je danas poražena od SPAL-a s 2:0 i to je jedno od najvećih iznenađenja u Evropi ovog vikenda.

SPAL je priredio pravi šok za Romu, koja je nakon tri vezane pobjede u prvenstvu ipak doživjela poraz.

U ovom meču viđen je i crveni karton i to na kakav način. Kod gostiju ej isključen golman Vanja Milinković-Savić, koji je u rekordnom roku dobio dva žuta kartona.

Vanja je u 75. minuti pokušavao da sačuva vrijeme, nije dugo htio da ubaci loptu u igur, pa je čak odlučio da drugu loptu koja se pojavila izbaci na tribine.

Zbog toga je iznervirao sudiju, koji mu je pokazao drugio žuton karton, a rpvi je dobio također zbog odugovlačenja nekoliko sekundi ranije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Novak Profilćić
a đeko?
1 13
Medo-Brundo
Kod gostiju ej a rpvi je Fino pisete
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi