Ako nećete Higuaina, ne može ni Rugani

Jasna poruka iz Torina

Ako nećete Higuaina, ne može ni Rugani

Midhat Šljivak

Londonski Chelsea ozbiljno je zainteresovan za dovođenje defanzivca Juventusa Danielea Ruganija.

Interes Plavaca za 23-godišnjeg štopera Stare dame je zaista ogroman i on je glavna želja novog menadžera tima Maurizija Sarrija.

Spreman je Chelsea da mu ponudi dvostruko veću platu od one koju zarađuje u Juventusu, ali Juve ne želi ni da čuje samo o prodaji ovog fudbalera. Jasno su poručili Chelseaju: Ako nećete Higuaina, ne može ni Rugani.

Bianconeri se žele riješiti Argentinca i njegovog ugovora teškog više od osam miliona po sezoni. On više nije u prvom planu i prvak Italije pokušava da ga se riješi.

Sada je sve na Chelseaju. Moraju donijeti konačnu odluku, a kako im fali i napadač, možda je ova ponuda i dobra po londonski klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Chelseaja Higuain se povezuje i sa prelaskom u ekipu Milana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi