Odbijena žalba Tottenhama, Mourinho će ipak biti bez Sona u narednom periodu
Son neće igrati u naredne tri utakmice

Suspenzija ostaje na snazi

Odbijena žalba Tottenhama, Mourinho će ipak biti bez Sona u narednom periodu

S. Pašalić

Igrač Tottenhama, Son Heung-min jučer je suspendovan na tri utakmice zbog crvenog kartona koji je dobio u meču protiv Chelseaja.

Južnokorajac je u drugom poluvremenu nogom namjerno udario Antonija Rudigera, a sudija je nakon toga na asistenciju VAR-a odlučio da mu pokaže put u svlačionicu.

Nakon što je Son dodatno kažnjen, iz Tottenhama su najavili da će uputiti žalbu na ovu odluku jer su smatrali da je kazna prestroga.

Ipak, već danas je stigao i odgovor na žalbu koja je na kraju odbijena pa će tako Spursi protiv Brightona, Norwicha i Southamptona biti bez Sona.

Tako će Jose Mourinho u narednom periodu biti bez jednog od najboljih igrača Tottenhama ove sezone koji je u 23 utakmice u svim takmičenjima postigao 10 golova i upisao 9 asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

papagaj
Realno crveni ko suza
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije