Ode Hazard? Nema problema, Chelsea 'naciljao' četiri vrhunska pojačanja

Plavci će se pojačavati

Ode Hazard? Nema problema, Chelsea 'naciljao' četiri vrhunska pojačanja

E. Škorić
Teme:

U slučaju da Eden Hazard i ode u Real Madrid, a sve su prilike da će se to desiti, navijači Chelseaja ne trebaju da brinu.

Prodajom Hazarda Chelsea će da zaradi preko 100 miliona eura, a tu su i razne druge novčane nagrade u vidu TV prava, eventualno osvojene Evropske lige, a i vlasnik kluba je uvijek spreman da izdvoji koju stotinu miliona eura za nova pojačanja.

Kako god, Chelsea bi mogao da u narednom periodu doživi neke promjene, a najveća bi svakako bila odlazak Hazarda, no za to bi mogla da dođu četiri vrhunska igrača, barem kada Chelseaju istekne zabrana dovođenja igrača.

Kako je javio David Ornstein, na meti Plavaca su Edinson Cavani, koji je sasvim sigurno ubrzo bivši igrač PSG-a, potom Marco Asensio iz Real Madrida, sve bolji Wilfried Zaha iz Palacea i Philippe Coutinho iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ok, nije realno da svi dođu u Chelsea, ali navijači će biti oduševljeni ako barem jednog ili dvojicu klub potpiše, ali opet sve to zavisi i od toga da li će ostati na snazi zabrana koju ima Chelsea kada je u pitanju dovođenje igrača.

Ostao je tračak nade da će Arbitražni sud ipak ukinuti zabranu koju ima londonski tim.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Kako ce doci kad plastika ima zabranu transferaa.
0 9
teddy sheringham
Kakvi transferi, pusti snovi. Zar ste zaboravili da su banovani?
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti