Odgođena vanredna sjednica Skupštine NK Čelik

Određen novi datum

Odgođena vanredna sjednica Skupštine NK Čelik

S. Mlaćo

Odgođena je vanredna sjednica Skupštine NK Čelik.

Razlozi su neispunjavanje adiminstrativno tehničkih uslova.

"Nadzorni odbor nogometnog kluba Čelik obavještava javnost da se zbog trenutnog neispunjavanja administrativno-tehničkih uslova, vanredna sjednica Skupštine koja je bila zakazana za sutra, odgađa.
Novi termin održavanja Skupštine je 14. septembra 2020. god. u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici sa početkom u 19:00h.
NAPOMENA: Sve osobe koje su do sada izvršile prijavu za prisustvo vanrednoj sjednici Skupštine nisu dužne istu učiniti ponovo", stoji na stranici Zeničana.

Čelik je trenutno na drugom mjestu u Kantonalnoj ligi ZDK i nakon tri kola ima maksimalan učinak, kao i NK Žepče 1919.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Već narednog vikenda u gradskom derbiju dočekuje FK Borac Tetovo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi