Ronaldova sestra bez dlake na jeziku: Portugalski navijači su bolesni i glupi

Nakon što su joj vrijeđali brata

Ronaldova sestra bez dlake na jeziku: Portugalski navijači su bolesni i glupi

E. Oštraković

Ronaldo ove sezone igra katastrofalno, te je svoju lošu formu iz Manchester Uniteda prenio i u dresu reprezentacije Portugala.

U posljednje dvije utakmice Ronaldo je bio jedan od lošijih nogometaša u seleciji Portugala, te su navijači Portugala tražili da on bude izbačen iz početne postave.

Našao se Ronaldo na udaru velikih kritika od strane navijača i novinara, a nije dugo čekala njegova sestra, Katia Aveiro, da svima odgovori.

"Trenutna vremena me uopšte ne iznenađuju. Portugalci pljuju na tanjir iz kojeg jedu. To je oduvijek bilo tako. Potrebno je pružiti ruku onima koji su uvijek tu za svoj Portugal", napisala je Avelino, te je dodala:

"Portugalski navijači su bolesni, bezdušni, glupi. Uvijek su nezahvalni i nikada im niste dobri"; završila je sestra Cristiana Ronalda, Katia Avelino.

Cristiano Ronaldo's sister Katia Aveiro accuses Portugal fans of being 'sick, soulless and forever ungrateful' following criticism of her brother https://t.co/JA2CuLZ9uu

Ovo nije prvi put da Ronaldova sestra odgovara navijačima, ali i svima koji vrijeđaju Ronalda u trenucima kada mu ne ide u karijeri.

Ronaldu bi Svjetsko prvenstvo trebalo biti posljednje, a on očekuje da će predoviti Portugal u pohod na ostvarivanje velikog uspjeha.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ipak, obzirom na formu u kojoj se nalazi, veliko je pitanje da li će selektor Portugala poslušati medije i navijače ili će dati šansu Ronaldu.

Manchester United, za koji igra Ronaldo, već za vikend igra protiv Manchester Cityja, a pitanje je da li će na toj utakmici šansu dobiti i Cristiano Ronaldo.

Top Komentari

DamirT
Koji su ovo kompleksasi. Ne smije ih niko kritikovati ni za sta. Svako realan ce rec da je Ronaldo prelos ove sezone. Stigle i njega godine jbg.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi