5

Komentari (5)

Trebao je biti Vranjes otpusten iz reprezentacije jos onda kada je istetovirao mapu enitteta rs, pa se navodno pokajao, pa je preko toga istetovirao mapu rs, u stvari on se nije pokajao jer mu je reprezentacija BiH posluzila da se vise popularise kao fudbaler i da tako dobije bolji angazman u inostranstvu i naravno i time dobie vise para, e sad je Ognjen Vranjes dobro zabio reprezentaciji BiH dobro do balcaka. Ja ukoliko vidim da je i dalje u reprezentaciji Ognjen Vranjes, onda jebem mater reprezentaciji BiH i Prosineckom i nikada vise u buduce nece gledati nijednu utakmicu reprezentacije BiH.
misak
Svaka čast , sve si rekao
casimiro
ljudi jebo njega nebitan lik.Zahvalnicu mu dati i cao!Sta mu se dize publicitet?
Mr.Balboa
Pa gosp.doticni nisi dovoljno upucen!Odkada on ima ovu tetovazu cetnickog vojvode na ruci?Ne znas ti bolje od nas svih Bosanaca,pa I igraca takodjer,a ako ga tu podrzavas,onda je za tebe uredu to sto je Hitler pobio tolike ljude nevine u dr.sv. ratu,pa sto svabe ne tetoviraju njegov lik?Naravno mislim na fudbalere!Ovaj cetnitluk jos samo na balkanu postoji!!!
Woyzeck
Vranjesu smradu... Za Bosnu igras! Pu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti